Oldal kiválasztása

Akinek szimpatikus Krausz Gábor, az most biztos boldog, hiszen a jóképű séfet estéről estére láthatja a TV2-n.

Elkezdődött a Séfek Séfe új évada, amiben Gábor minden hétköznap feltűnik, ráadásul október 14-től szerepelni fog a Dancing With The Starsban is.

Természetesen még mindig napvilágra kerülnek új és nagyon fontos információk Tóth Gabival való válásáról is. Kiderült például, hogy Gábor először szemet hunyhatott Gabi afférja felett, egy ismerős elárulta, végül mi tette be Gábornál mégis a kaput, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig azt nézheted meg, milyen elragadtatással nyilatkozott Krausz Gábor a gyönyörű, új táncospárjáról, akivel hosszú heteket fog együtt tölteni.

A Séfek Séfe csütörtöki adásában Péntek-Gyulai Virág, a Nagy Ő tavalyi évadának egyik meghatározó és emlékezetes szereplője is feltűnt a versenyzők között. A nő egy évvel ezelőtt Árpa Attila szívét kívánta meghódítani a realityben, az első találkozójukra meglehetősen rendhagyó öltözékben, méghozzá egy falatnyi bikiniben érkezett meg.

Krausz Gábornak rögtön ismerős is volt a hölgy, ám először nem tudta eldönteni, honnan. Aztán, mikor Virág közölte, hogy a Nagy Ő-ből, akkor Gábor oda is szúrt neki egy kicsit: Megköszönte ugyanis Virágnak, hogy ezúttal felöltözve jelent meg, és nem csak egy aprócska bikinit vett magára.

A versenyző ezúttal bélszín steakkel, sült zellerrel és meggymártással szerette volna levenni a lábáról a zsűrit, különösen Krausz Gábort. Amikor a séf az értékelésnél azt kérdezte tőle, miért érkezett a versenybe, Virág határozott választ adott:

“Azzal a szándékkal jöttem, hogy a remek főztömmel a te jégszívedet felolvasszam, mert egy kicsit olyan savanyúnak tűnsz, mint az uborka.”

Az eset pikantériája, hogy a lány pont Krausz Gábortól kapott továbbjutási lehetőséget, ám Vomberg Frigyes és Wolf András nem juttatta tovább, így kiesett a versenyből.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Teljesen levágatta a haját és rengeteget fogyott Peller Károly: őszintén elmondta, miért volt erre szükség

“Én megtettem, amit a haza megkövetelt, egy fitneszladyhez képest. Van élet a csirke-rizs-brokkolin túl is” – ezzel nyugtázta Virág, hogy végül kiesett a versenyből. Itt te is megnézheted, hogyan szólt be Krausz Gábornak:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!