Oldal kiválasztása

Azt nem mernénk biztosan állítani, hogy Jákob Zolinak örömteli perceket szereztek a hölgyek a Nagy Ő legutóbbi adásában.

A versenyzőknek énekelniük kellett ugyanis a milliárdosnak, ráadásul saját szöveget kellett költeniük egy jól ismert dallamra.

A feladatot Erika végezte el a legjobban, aki elképesztő produkciót nyújtott! Az éneklés csak egy kis része volt az előadásának: volt ott cigánykerék, spárga, minden! Jákob Zoli alig hitt a szemének, ide kattintva te is láthatod.

Ide kattintva pedig kiderül, hogy már az első csók is elcsattant a Nagy Ő-ben! Most visszanézheted, kivel váltott csókot a milliárdos.

A versenyzők nagyon belehúztak, mindenáron szerették volna felhívni magukra Jákob Zoli figyelmét.

Nem is csoda, hiszen az évad a célegyenesébe érkezett, jövő hét végén kiderül, melyik lányt választja majd Zoli.

Mikor a hölgyek azt a feladatot kapták, hogy énekelve valljanak szerelmet a milliárdosnak, ráadásul saját dalszöveggel, mindenki nagyon bedobta magát.

Virág például így jellemezte saját előadói képességeit: “Igazi popdíva-vér csörgedezik az ereimben: Beyoncé, Lady Gaga, félhettek, mert jövök!”

Éneklés közben ráadásul még oda is bújt Jákob Zolihoz! Így alakult a folytatás:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  T. Danny drámai vallomást tett a finálé után: "Nagyon nem így szerettem volna befejezni, mégis..."