Oldal kiválasztása

Amikor Victoria, az egyszemű beagle az útját keresztezte, Lauren azonnal érezte, hogy segítenie kell rajta.

Természetesen nem tudta, hogy mire számíthat azután. Attól a pillanattól kezdve, hogy magához fogadta, kettejük között különös kötelék alakult ki.

“Megérzi, amikor zaklatott vagy stresszes vagyok.” – mondja Lauren. Nem sok idő telt el, amikor Lauren észrevette, hogy Victoria furán viselkedik a közelében.

Lauren orrán volt egy kis piros pötty és Victoria minden egyes alkalommal intenzív ugatásba kezdett, amikor a közelébe került.

Egy idő után Lauren eldöntötte, hogy megvizsgáltatja az ártalmatlannak tűnő foltot. Nem akart hinni a fülének, amikor meghallotta a diagnózist.

A kis piros pötty bazál sejtes karcinóma volt, ami a bőrrák egy fajtája. Victoria jelzésének köszönhetően még időben el tudták távolítani sebészeti úton, anélkül, hogy áttétet képzett volna és komolyabb veszélybe sodorta volna Lauren-t.

“Egyszerűen lenyűgöző, hogy a kutyám ennyire kitartó volt és ugatta a területet, amelyről kiderült, hogy rákos elfajulás.” – jegyezte meg Lauren.

“Bár az arcom megváltozott valamelyest, de ha Victoria nem jelez, akár az életembe is kerülhetett volna az a pötty. Tudtam, hogy a kopók különösen finom a szaglással rendelkeznek, de nem gondoltam volna, hogy egyszer én is hasznát veszem majd ennek.”

A történetből videó is készült:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja.com)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Berki édesanyja újabb lesújtó részleteket árult el Mazsiról: "A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer..."