Oldal kiválasztása

Az utóbbi napokban felröppent a hír, hogy válságban lehet Sebestyén Balázs házassága.

Mindent egy árulkodó fotó indított el, melyet a műsorvezető felesége, Viki posztolt közösségi oldalára, fiuk születésnapján.

Ha kíváncsi vagy a képre és arra, hogy milyen megjegyzést fűzött hozzá Viki, most ide kattintva láthatod.

Balázs a Blikknek nyilatkozott arról, milyen időszakot él meg most a házasságuk és egyáltalán, milyen ember ő a magánéletben:

„Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján” – mondta Balázs, majd hozzátette: a felesége az, aki a mindennapokban megteremti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot.

„Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helyt áll otthon, fantasztikus anya. Ez most nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet beszélünk” – árulta el.

„Reggel 10-től én már szabad vagyok, ami azt jelenti, hogy tudom vinni a gyerekeket edzésre, és este is velük lehetek.

Két, teljesen más egyéniség Beni és Noel, de mindketten nagyon közel állnak hozzám. Próbálok nekik mindent megadni érzelmileg és értelmileg is. Igyekszem jó apuka lenni” – közölte Balázs.

„A civil életben én inkább komoly pali vagyok, és kicsit csendesebb is, mint amit a külvilág lát, hall belőlem” – vallotta be, és hozzátette:

„A humort egy nagyon jó forrásnak tartom, ami egyértelműen kell a túléléshez. Fontos, hogy meg tudjuk őrizni a humorérzékünk, mert az sok mindenen átsegít”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Sebestyén Viki Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Közös fellépésük után Tóth Gabi szenvedélyes csókot adott új szerelmének: itt a videó