Oldal kiválasztása

Ezen az ábrán összesen hat darab kártyalap látható. Többféle színű és értékű lap, van itt, kőr, pikk, treff és káró is, illetve hatos, hetes és nyolcas.

Neked csak annyi a dolgod, hogy az itt található kártyák közül kiválasztasz egyet. Ne klikkelj rá, csak jegyezed meg, hogy melyik volt az. Most pedig néhány másodpercig nézz ennek a kutyának a szemébe:

Közben gondolj a kiválasztott kártyára. Megvan? Most nézd meg az itt látható kártyalapokat, már csak öt van belőlük, azt fogod tapasztalni, hogy az a kártya, amelyet te kiválasztottál, eltűnt közülük:

Ugye, hogy nincs ott az a kártyalap, amelyikre gondoltál? Eltűnt! Most már csak az a kérdés, rájössz-e, hogy milyen turpisság van ebben a trükkben? Azt tanácsoljuk, nézd meg jó alaposan még egyszer az eredeti és az új kártyákat. Eláruljuk a trükk megfejtését is, hogy lásd, görgess

L

E

J

J

E

B

B

Noha az új kártyák hasonlítanak az eredetiekhez, de az öt közül egyik sem azonos az eredeti hat közül valamelyikkel. Tehát akármelyik kártyára is gondoltál az eredeti pakliból, azt már nem fogod viszontlátni az öt új kártya között.

Oszd meg a trükköt barátaiddal is!   

Olvasd el ezt a cikket is –>  Új videójában a Fricska jól odapörköl Krausz Gábornak! Ha ezt a séf megtudja! Itt a brutális felvétel: