Oldal kiválasztása

A Bors arról ír, hogy megérkezett a  behívó Lagzi Lajcsi számára, amin a február 15-ei dátum szerepel.

A bíróság 3 év 6 hónapot szabott ki a zenészre, de ha Galambos Lajos minden kedvezményt megkap és levonják a letartóztatásban töltött 125 napját is, alig valamivel több marad, mint 11 hónap.

Ennek letöltését a mulatós sztárnak a jövő hét szerdán kell megkezdenie – a hírek szerint – Kecskeméten.

promotions.hu információi szerint a kecskeméti büntetésvégrehajtási intézet lakói közül már többen is roppant kíváncsian várják Galambos Lajos érkezését.

A művésznek nem kell tartania, szinte minden benntlakó örömmel fogadná zárkájában a világlátott zenészt, a tapasztalt producert és kifinomult úriembert.

Állítólag többen még azt is remélik, hogy az intézet kulturális szintje és lehetőségei csak tovább fognak emelkedni a híres sorstárs bevonulásával.

Egy a kecskeméti büntetésvégrehajtási intézetben fogvatartott rab ismerőse arról informálta a portált, hogy nagy az izgalom odabent, és megfogalmazódott már a nyílt invitálás is:

„Ne félj, Lajcsi, már nagyon várunk! A trombitát pedig mindenképp küldesd be csomagban, mert szeretjük a jó zenét” – üzeni Lajcsinak a rabok.

Lajcsi korábbi előzetes letartóztatásában (2015. és 2016. között) a székesfehérvári börtönben raboskodott.

Utólag elmesélte, hogy számára a legrosszabb az volt, hogy ott töltött hónapjai alatt több száz alkalommal motozták meg a fegyőrök.

Ám ennek a sok-sok tortúrának is köszönhetően akár már tizenegy, rácsok mögött töltött hónap után szabadulhat az ítéletében szereplő 3 és fél év helyett – írja az internetes újság.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A csinos ikerhölgyek ugyanabba a férfiba szerelmesek, ám mégsem ez a legkülönlegesebb dolog a kapcsolatukban