Oldal kiválasztása

A Fricska Táncegyüttes tagjai egyszer már üzenhettek videóban Krausz Gábornak, nem is akármit.

Akkor beszédes sorokkal adták Gábor tudtára, mit érezhet most Tóth Gabi és ki lehet az új szerelme.

Nem más, mint Papp Máté Bence, a Fricska egyik tagja. Az árulkodó felvételt ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megtudhatod, mit gondol az énekesnőről a táncegyüttes többi tagja.

“A világ leggyorsabb táncosa cím büszke birtokosa volt eddig a magyar közönség előtt is jól ismert, ír származású Michael Flatley. A legfürgébb lábtempójú világhírű kelta fenoménnek azonban kihívója akadt.

Ugyanis Papp Gergő és Papp Máté, Szabó Dániel és Popovics Márk, bebizonyították, hogy ők a világ leggyorsabb néptáncosai, nemcsak lábbal, hanem kézzel is a leggyorsabb ritmust ütik a világon.

A világrekord kísérletben Budapesten a négy táncos egymást felváltva mindössze két perc alatt összesen 4077 leütést, illetve csapást ért el. Michael Flatley rekordjában 35-ször koppintott 1 másodperc alatt.

Popovics Márk másodpercenkénti 45 érvényes leütést teljesített. A világrekord kísérlet hitelesítését a Magyar Rekord Egyesület 4 tagja, köztük Sebestyén István, elnök végezte” – olvasható a Fricska weboldalán.

A táncegyüttes új videót töltött fel közösségi oldalára, melyben megmutatták, milyen gyorsan tudják mozgatni lábaikat és kezeiket. Nehéz nem arra gondolni, hogy ebben is lehet egy “fricska” Krausz Gábor felé, aki épp most kezdte el a felkészülést a Dancing With The Stars táncversenyre.

A Fricskás fiúk a videóval akár azt is üzenhették neki, hogy “Hé, tesó, ez nekünk még jobban megy”. Nézd meg, milyen brutális sebességgel kopognak a lábak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fricska (@fricska_dance) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Fricska Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Képes lennél két hétig alkohol nélkül élni? - tették fel Curtisnek a kérdést. A rapper durva választ adott: