Oldal kiválasztása

Elbírálták Lagzi Lajcsi kérelmét, melyet a zenész azért nyújtott be, hogy engedélyezzék az otthoni ápolását.

A kérelemben leírta, hogy véleményük szerint a börtönben nem tudnak olyan körülményeket biztosítani számára, melyet betegsége súlyossága indokolna.

Ha kíváncsi vagy, hogy végül hogy döntöttek az illetékes szervek, és továbbra is börtönben kell-e maradnia Galambos Lajosnak vagy pedig hazamehet, ide kattintva kiderül.

A trombitás ügyvédje úgy nyilatkozott a Tények Plusz riporterének, hogy Lajcsi igyekszik jó lelkiállapotban maradi a börtönben is.

“Éppen arról számolt be, hogy a séta alkalmával Kosztolányi- és Örkény-novellákat olvasott fel a fogva tartott társainak, tehát próbálja erősnek tartani magát” – mondta Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Galambos Lajos a hírek szerint egyébként fizikailag már olyan rosszul van, hogy a mindennapi tisztálkodását sem tudja egyedül elvégezni, ezért segítséget kell igénybe vennie.

“Feljogosított arra, hogy elmondjam, hogy a mindennapi tisztálkodását sem tudja egyedül elvégezni, ehhez orvosi utasítás és engedély alapján segítséget kell igénybe vennie.

Tehát azt állítani, hogy nincs olyan betegsége, ami miatt segítségre szorul, több kérdést vet fel, mint amennyi megnyugtató választ adna” – közölte az ügyvéd.

Itt láthatod a Tények Plusz legfrissebb tudósítását Galambos Lajos egyre romló állapotáról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Árpa Attila brutális meccse után beszólt Istenes Bencének: "Meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint..."