Oldal kiválasztása

Azt a csodálatos virágot válaszd a hat közül, amelyik neked, személy szerint a legjobban tetszik:

1. Tűzliliom

A virág már önmagában hordozza a szenvedélyt, ahogy te magad is. A tekinteted, a személyiséged, az egész kisugárzásod megbolondítja a férfi nemet. Egyetlen pillantásod maradandó emlékeket okoz a pasiknál, még órákkal később is rólad álmodoznak. Ha hódításra adod a fejed, hódíts a szemeddel és a tekinteteddel, játszadozz a férfi tekintetével és nyert ügyed van!

2. Begónia:

Egy olyan jelenség vagy, aki ha végig megy az utcán, minden férfi tekintet ráragad. Vonzod a tekintetet, mert a csinos, dekoratív, ízléses külsőd mögött harmonikus, kifelé megnyugvást sugárzó belső lapul. A te esetedben amelyik férfi szerelmet vall neked, vagy megtetszel neki, annak tetszeni fog és szeretni fogja a lelked is. Ez a te fegyvered, hogy bárkivel is jársz, az mélyen és hűen szerelmes beléd.

3. Petúnia:

A szexualitás a te igazi nagy erényed, ami sugárzik belőled. Bárhol jelensz meg, bármit viselsz, a férfiak legelső gondolata az, hogy milyen vagy a ruha alatt. Megőrülnek a testedért, a formás idomaidért, neked még a kis felesleg is vonzó. Használd hát ki ezt az adottságot és mutasd meg a bájaidat!

4. Árvácska:

A belőled áradó ártatlanság és szelídség minden férfi szívet meghódít. Az a férfi, amelyik téged választ, oltalmazni, védeni kíván, imádja a kedvességet és a belőled áradó jót. Nincs olyan dolog, amivel ezt elronthatnád. Te tipikus az a nő vagy, akinek a férfiak a lelkét nézik és nem a testét. Ha ismerkedsz, használd ezt ki és ne félj kimutatni a benned rejlő angyalt.

5. Dália:

Olyan tulajdonságok áramlanak belőled, amelyek nyugalmat, biztonságot és határozottságot sugallnak a férfiak felé. Mosolyod meghódítja a férfiakat és nem futó kalandként tekintenek rád. Érzik benned a biztonságot, azt, hogy alapozhatnak veled hosszú távon, akár életre szólóan is. Kihasználva ezt légy mindig önmagad és magabiztos!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva, milyen autóban pózol Győzike a Romantic új klipjében: mit szól ehhez Orbán Viktor?

6. Rózsa:

A megtestesült nőiesség lakozik benned, aki mellett a férfi igazi férfinak érezheti magát. Céltudatos és határozott vagy, az a férfi, amelyik rád néz, egy igazi istennőt lát benned. Te vagy a férfiak álma, aki minden téren a tökéletes nőt alkotja. Kihasználva ezt légy mindig céltudatos és ha ismerkedős szituációba kerülsz mutasd meg mennyire talpraesett és nőies vagy.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)