Oldal kiválasztása

Tóth Andi nemrég jelentette be, hogy a TV2 új, Hazatalálsz című sorozatában ő is szerepet kapott. Emiatt nagyon elfoglalt, hiszen a sorozat utolsó forgatási hete zajlik most.

Ez azt jelenti, hogy hajnaltól estig dolgozik a stábbal, meg is mutatta Instagram-Storyban mennyire tele van a naptára.

Ezért nem tudta vállalni, hogy a most szombati Dancing with the Starsban fellép. Andi friss bejegyzésében a szolnoki koncert lemondásával kapcsolatos félreértést is tisztázta.

Közölte, nem is szerződtek le azzal a klubbal, amelynek a plakátján az állt, hogy Andi náluk fog énekelni.

„Bár nem értem, mi a f.szért kell magyarázkodnom erről bárkinek is?! Csak már a tököm kivan… Most, hogy ezt elmondtuk, megyek a Dancing döntőjébe – k.rva sok kedvet adtok hozzá, b.szd meg, de megyek.

Egy kib.szott jó produkcióval készülünk Andrei-jel. Aki várja, várja, aki nem, nem. (…) És akkor csodálkoztok b.szd meg, hogy nincs kedvem posztolgatni. Mi a f.sznak? Komolyan mondom…”

Az énekesnő egyszer már nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy nem tud részt venni a Dancing with The Stars szombati élő show-jában.

Mint mondta, nagyon mérges lett, amikor az emberek elkezdtek ezzel kapcsolatban kombinálni.

Kérdés, mostani trágár posztja, mennyire nyeri el az emberek tetszését. Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Iskolások folyamatosan piszkálták a buszon utazó elesett, idős hölgyet: felvették, mit művelnek, ez lett a vesztük