Oldal kiválasztása

Tóth Vera hosszú és küzdelmes éveken van túl, már ami a fogyást illeti: de az ő példája sok embernek erőt adhat: igen, nem egyszerű leadni a plusz kilókat és legtöbbször hosszadalmas is, de ha nem adjuk fel, meg lehet az eredménye.

Az énekesnő most ezt egy képpárral illusztrálta, a bal oldali fotó évekkel ezelőtt készült, míg a jobb oldali fénykép a napokban. Tóth Vera többek között ezeket a sorokat írta a képpár mellé:

“Pénteken feldobott a Facebook egy emléket: Nyolc évvel ezelőtt, július 31-én, az Oxygenben, egy esti edzés után lőttem magamról egy tükörszelfit. Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra.

Pénteken edzettem egyet és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam. Nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom ezt a tükörképet. Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok és nagyon büszke is vagyok magamra és hálás az edzőmnek, @regina.hogyatrainer -nek, hogy mindig mellettem áll és erősít az akaratomban.”

Az énekesnő így zárja a bejegyzést:

“Az egészségedet nem adják ingyen, a szépséged sem. Néha nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy az ember megváltoztassa a külsejét és azt tapasztalom a környezetemben élő embereknél, hogy “egy másodperccel” a változás előtt feladják, mert azt hiszik, hogy nekik nem sikerülhet. Soha ne add fel! Szerintem mindenkinek sikerülhet így, vagy úgy. Mindenkinek a saját tempója szerint. Hagyj időt magadnak és meglátod, nagyon sokmindent elérhetsz külsőd formálásában, nem beszélve a lelki változásokról”.

View this post on Instagram

Pénteken feldobott a Facebook egy emléket: Nyolc évvel ezelőtt, július 31-én, az Oxygenben, egy esti edzés után lőttem magamról egy tükörszelfit. Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra. Pénteken edzettem egyet és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam. Nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom ezt a tükörképet. Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok és nagyon büszke is vagyok magamra és hálás az edzőmnek, @regina.hogyatrainer -nek, hogy mindig mellettem áll és erősít az akaratomban. Most megköszönhetném minden olyan eszköznek, segítőnek, a műtétemet elvégző orvosnak, de nem ez a poszt lényege.. ezzel csak azt szeretném erősíteni bennetek, hogy a rendszeresség, a mértéktartás, egy lassan “elkövetett” életmódváltás, a felelősségvállalás a saját testedért az nagyon fontos. Az egészségedet nem adják ingyen, a szépséged sem. Néha nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy az ember megváltoztassa a külsejét és azt tapasztalom a környezetemben élő embereknél, hogy “egy másodperccel” a változás előtt feladják, mert azt hiszik, hogy nekik nem sikerülhet. Soha ne add fel! Szerintem mindenkinek sikerülhet így, vagy úgy. Mindenkinek a saját tempója szerint. Hagyj időt magadnak és meglátod, nagyon sokmindent elérhetsz külsőd formálásában, nem beszélve a lelki változásokról♥️ Hajrá! #tothcoelho 😅 @oxygen_naphegy #termekmegjeloles #fitnessmotivation #dailymotivation #motivation #fitness #weightlossjourney #weightloss #nincsretus

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Nagyon tanulságos és erőt adó sorok, nem igaz? Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kész férfi lett Marsi Anikó és Palik László 2 fiából: fotón a 17 éves Vilmos és a 14 éves Vince