Oldal kiválasztása

Noha közösségi oldalain elvileg felfüggesztette a posztolást Tóth Gabi, nemrég új bejegyzést tett közzé Instagram Storyjában.

Az énekesnő megmutatta új külsejét! Neked mi a véleményed róla? A fotót ide kattintva láthatod.

Blogjában, a csalad.hu portálon pedig fájdalmas hangvételű posztban fakadt ki amiatt, mennyi gyűlöletet és bántást kell elviselnie.

„Talán soha nem lesz vége… és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell.

Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

Vajon, ha mélyen magukba néznek azok az emberek, akik állandóan gerjesztik körülöttem a gyűlöletet, akik álszentnek bélyegeznek, szóval, ha tényleg önvizsgálatot tartanának, vajon akkor is „megköveznének”?

Rengetegszer tettem fel magamnak ezeket a kérdéseket. Azon is gondolkodtam, vajon tisztában vannak-e azzal, hogy olvasom ezeket a híreket, a cikkeket, a kommenteket, belül kicsit belehalok és aztán odafordulok a kétéves gyermekemhez és mosolyognom kell.

Napról napra, hétről hétre úgy kell itthon viselkednem, mintha a világban minden rendben lenne. Hogyan sírhatnék Hanni előtt, aki még elhiszi, hogy minden ember alapvetően jó?

Vajon belegondolnak-e a nagy megmondók, hogy egy-egy lájkvadász poszt pont ugyanolyan kirekesztő és gyűlöletkeltő, mint ami ellen ők állítólag harcolnak?

Vagy van egy listájuk, hogy ennek vagy annak az elfogadását hirdetjük, de másnak nem? Mi tartozik vajon ahhoz a listához, amit el kell fogadni? Ha az ő életüket, egzisztenciájukat, elveiket, vallásukat stb. venné valaki nagyító alá, elemezné és bírálná hangosan ország-világ előtt, vajon mit éreznének?” – írta Tóth Gabi.

Így zárja bejegyzését: „Kívánom azoknak az embereknek, akik pár lájkért mindenre képesek, hogy ennél sokkal nagyobb örömökben legyen részük.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felismered, melyik világsztárról készült ez a fiatalkori kép még hosszú hajjal?

Találják meg azt a társat, aki kiáll mellettük és értük minden áron, soha ne kelljen a könnyeikkel küszködve esti mesét olvasniuk a gyermekeiknek, és képesek legyenek megtanítani nekik a valódi, őszinte, feltétel nélküli elfogadást!”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)