Oldal kiválasztása

Úgy látszik, az új évben Krausz Gábor és Tóth Gabi is eljutott arra a pontra, hogy már mer beszélni a válásról.

Mind az énekesnő, mind pedig a séf eddig még nem hallott részleteket tárt fel kapcsolatuk végéről, és hogy mi vezetett el odáig.

Ha tudni akarod, mi mindent vallott be Krausz Gábor a válásról, és arról, hogyan érezte magát utána, ide kattintva megnézheted.

Tóth Gabi sem tett lakatot a szájára, a Blikknek azt is elárulta, hogy ő határozott végül a válás mellett.

“A döntést én hoztam meg, én mondtam ki, azon a ponton, amikor úgy éreztem, mindent megtettem ezért a házasságért.

Fájt, amikor Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát.

Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem. A döntés meghozatala előtt hosszú időn át magamban őrlődtem, és ami utána következett, nagyon megviselt, bár nem mutattam a külvilágnak, csak a legszűkebb családi körben beszéltem róla.”

Azt is hangsúlyozta, hogy a válás bejelentése előtt még nem alkotott egy párt új szerelmével, Papp Máté Bencével. “Nem történt megcsalás. Mátét évek óta ismerem, jó ideje pedig együtt is dolgozunk. Mi még nem alkottunk egy párt, amikor a lapok már kész tényként kezelték a kapcsolatunkat.

A közös munka egyre közelebb hozott minket, az otthoni feszültségek pedig egyre távolabb sodortak a férjemtől. Akkor jöttünk rá, hogy ez igazi szerelem, amikor már kimondtuk, hogy külön folytatjuk.

Nem egy férfi miatt döntöttem a válás mellett, hanem magam és a lányom lelki egészsége miatt. A szerelem csak később jött” – közölte Tóth Gabi, aki most épp Ausztriában síel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sokan támadják Mazsit, hogy máris új párja lett, méghozzá ez a híresség: itt az igazság

(Kiemelt kép: TV2)