Oldal kiválasztása

Mi is megírtuk néhány héttel ezelőtt, hogy Tóth Gabi részt vett egy beszélgetésen, ahol mesélt az elmúlt néhány évéről.

Arról is beszélt, hogy letámadta őt a sajtó, és elárulta, mikortól kezdődött az a karaktergyilkolás, amit szerinte ellene folytatnak.

Arról is biztosított mindenkit, hogy szívesen válaszol a kérdésekre, ám végül mégsem jött össze az interjú a 444.hu újságírójával.

A portál fel is tett erről egy videót, ide kattintva láthatod. Ezen akadt ki most nagyon az énekesnő.

„A 444 újságírója, akinek nem tudom a nevét, hívjuk csak Paprika Jancsinak, nem jelezte a múltkori kerekasztalbeszélgetés előtt, hogy interjút szeretne velem készíteni.”

Ezzel együtt Gabi hangsúlyozta, hogy mégis válaszolt volna a kérdésekre, azonban szerinte az újságíró nem várta meg őt. Így beszélt erről:

„Ott is adtam volna interjút, csak tíz percet kellett volna várniuk. Be is live-oztam az Instagramon, hogy épp interjút fogok adni az egyik független, objektív médiumnak, akik remek munkát végeztek az elmúlt két évben.

Innen is csókoltatom őket (…) Függetlenek vagytok, rendkívül függetlenek, a főnök kiadta utasításba, megcsináltátok. (…)

Elmentek, nem vártak meg, megszületett ez a videóösszeállítás, meg még ki tudja hány undormány cikk, undorító, mocsok, sz.r (…).

Nyilvánvalóan tudjuk, mióta csinálják ezt velem a független, objektív médiumokban” – fakadt ki Gabi, amit most te is láthatsz:

@tothgabiofficial Reagálok egy manipulatív videóra velem kapcsolatban..#fyp✨❣️ #nekedbe #pusztuljonforyouba ♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi fogta magát és besétált Krausz Gábor műsorába! Jól odamondott a séfeknek: