Oldal kiválasztása

Tóth Gabi egy vicces esetet írt le legutóbbi blogbejegyzésében, amikor káromkodott egy cifrát, és lélegzetvisszafojtva várta, mit lép erre 3 éves kislánya.

Hannaróza természetesen nem engedte el a füle mellett a hallottakat, az énekesnő részletesen leírta a csalad.hu portálon, hogyan reagált a kislány.

“A minap belerúgtam az asztal lábába. Ez korábban is megtörtént már, nem is egyszer, de a gyerek születése előtt le tudtam úgy rendezni, hogy káromkodtam egy olyan jó választékosat és mire a végére értem, mondjuk úgy, hogy enyhült a fájdalom.

Na de amikor egy majdnem 3 éves lesi minden mozdulatod, és mint a szivacs, szív magába minden információt, akkor ezt már nem teheted meg… vagy legalábbis nem úgy, vagy azért nem gyakran” – kezdi Gabi, majd így folytatja:

“Ilyen volt a legutóbbi, fenti eset, amikor sikerült majdnem eltörni a kislábujjamat egy hirtelen mozdulattal. Biztosan tudjátok, amikor elhajlik a lábujjad derékszögben, és a fájdalom hirtelen az agyadig hatol.

Bevallom őszintén és férfiasan, egy olyan típusú mondatszerkezet hagyta el a számat, amire nem vagyok büszke.

Fú, komolyan mondom, már a mondat felénél tudtam, hogy ezt nem kellett volna, de akkor már olyan lendületben voltam, hogy nem bírtam abbahagyni. Közben persze szinte éreztem, hogy a pöttöm főnököm a tekintetével lukat éget a tarkómba.

Szóval miután ismét tudtam mozgatni a lábam, és a többi végtagom sem zsibbadt már, próbáltam kipuhatolni a lányomtól, mennyit hallott és ebből mennyit kíván folyékonyan visszaadni.

Nem kellett sokáig „faggatnom”. Életében ilyen gyorsan nem tanult meg szóról szóra hosszú, összetett mondatot, mint most. Tökéletesen visszaadta elejétől a végéig és közben úgy vigyorgott, mint a vadalma.

Ebből persze éles logikával kikövetkeztettem, hogy pontosan tudja, hogy anya hibázott, és neki nem lenne szabad most ezeket a szavakat mondani, de olyan huncut mosoly volt a szemében, és annyira édesen csengett a hangja még ezekkel az otromba szavakkal is, hogy azt hittem, megzabálom” – árulta el az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Futótűzként terjed az őrsön ennek a kislánynak a története, aki pénzt küldött a rendőröknek

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)