Oldal kiválasztása

Tóth Gabi nehéz pillanatokat élt át a Sztárban Sztár Leszek középdöntői során.

Ugyanis két zsűritársától, Köllő Babettől és Majkától is kapta az ívet rendesen, nem is nagyon tudott mit mondani a kritikákra.

Hogy Babettnél miért telt be a pohár, és miért ordított rá jó alaposan Gabira, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig kiderül, hogy Majkánál mivel húzta ki a gyufát az énekesnő.

Trap Kapitány, Tóth Gabi korábbi párja közben a Palikék Világa című műsorban járt, ahol nem köntörfalazott, őszintén elmondta, hogy ő jó előre figyelmeztette az énekesnőt.

Én már korábban is mondtam Gabinak, hogy ezek a következmények, vagyis hogy sokan vélekednek majd negatívan róla, borítékolhatóak voltak.

Trap kapitány hangsúlyozta, hogy az énekesnő azóta, hogy bekerült a rivaldafénybe, több korszakon ment át, és minden adott periódusba teljesen beleélte magát.

Az előadó szerint Gabi azzal vált ki ellenséges reakciókat az emberekből, hogy mindig ennyire beleéli magát az adott szerepbe, így ha olyasmit tesz, ami abba a képbe nem illik bele, hiteltelenné válik.

“Mindig azt mondtam neki – a Trópusi vihar című filmből idézve –, hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz, és ennek megvannak a hátulütői. Szerintem azt a Gabit, akit most alakít, szintén kicsit vehemensen hozza, innentől kezdve én mondtam is neki, hogy borítékolhatóak voltak ezek a következmények”

„Én se úgy gondolom, hogy bármilyen orientációja miatt van ez a hullám, hanem inkább az, hogy nagyon határozottan mindig beleáll abba, ami éppen a perspektívája, és ha ez egy kicsit változik, nem tűnik validnak az a perspektíva, ami az előtt volt, hogy jött egy szerencsekerék-forgatás. Itt meghallgathatod a teljes interjút:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rubint Réka kutyaürülékhez hasonlította a kommentelőket: "Annak van ideje kommentelgetéssel foglalkozni, akinek...

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!