Oldal kiválasztása

Sarka Kata akarva-akaratlanul meglehetősen sokat szerepel a bulvármédiában, azonban az üzletasszony arra mindig nagyon ügyel, hogy gyermekeit távol tartsa a bulvársajtótól.

Harmadik gyermekét például teljes titokban szülte meg néhány évvel ezelőtt. A magunk részéről abszolút megértjük Sarka Katát:

Az egykori modell, akit 2007-ben Budapest Legszebb Lányának választottak és a 2007-es Miss Universe Hungaryn első udvarhölgy lett pontosan tudja, milyen az, amikor minden lépését figyeli a média,

Szerintünk nagyon is helyénvaló ha ennek a gyermekeit nem szeretné kitenni. Kata tehát már háromgyermekes édesanya, ám nem lazít a tempón.

Továbbra is ezerrel pörög az élete, több vállalkozása is van, ráadásul a gyermeknevelés mellett a sportot sem hanyagolja el.

Rendszeresen fut, a szabadban és a futópadon is, kiváló formában van mind a mai napig.

Sokak számára Sarka Kata jelenti a nőideált, rengetegen csodálják az egykori szépségkirálynő 3 gyerek után is irigylésre méltó alakját.

Kata most jókorát változtatott a frizuráján, és begöndöríttette fürtjeit. Több képet is kirakott új hajviseletéről.

Neked hogy tetszik ez az új hajstílus? Szerinted jól áll neki? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Sarka Kata Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  10 milliót költött plasztikákra a férfi, hogy Michael Jacksonra hasonlítson: így néz ki 11 műtét után