Oldal kiválasztása

Tóth Andi hosszú és tartalmas bejegyzést tett közzé Instagram oldalán: “Azt hiszem a nyarat szeretem a legkevésbé. A tavasz számomra a megújulás, tele vagyok ötletekkel, energiával, ahogy arcomra süt a hónapok óta felhők mögé bújó nap azt érzem, enyém a világ.

A húsvéti készülődést imádom, főleg amikor előkapom mama sárgatúró receptjét a fiókból, hogy megosszam a gyerekkori ízeket másokkal is.

Az ősz a legjobb barátom. Nagyon megértjük egymást, ugyanazt akarjuk. Az eső és a kandallóban ropogó tűz dallamára elolvasni egy könyvet. A testemen meleg takaró, a kezemben egy forró tea.

A táj eszméletlen. Ez az az idő, amikor öröm kiválasztanom mit viseljek ma. Kötött pulcsi, kényelmes bakancs, egy kedves kis kabát. Esetleg egy puha kis sapka?

A tél nekem a varázslat. Hisztek a mesékben? Én igen. Minden évben úgy ünneplem a karácsonyt, mintha gyermek lennék még.

Az ajándékok már novemberben csomagolásra várnak, a ház januárig mézeskalács illatú, én pedig még álmomban is a karácsonyi vacsora menün töröm a buksim.  Igyekszem az átlagosnál is kedvesebb lenni másokkal és annyit adni amennyit csak tudok.

Most szeretnélek egy kicsit bevonni titeket az én világomba. Összeállítottam hát egy Bucketlist-et. Ne aggódj, nagyon rövidre és kivitelezhetőre írtam.

Egy őszi kis bakancslista, pár olyan programmal amivel mosolyt csalsz a saját arcodra. Csináld végig a legjobb barátoddal, pároddal, vagy teljesen egyedül. Mint én.

Nyissuk fel a szemünket az olyan gyönyörű apróságokra, mint az őszi levelek összegyűjtése egy fonott tálba. Kellemes őszt nektek” – írta Andi.

Andi bakancslistájának egyik pontja így szól: “Sétálj egyet egy erdőben”. Ő ezt már teljesítette is. Igaz: séta közben kicsit lecsúszott a nadrágja, így nem akármi villant ki:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Túl csúnyának találják a férfit ahhoz, hogy ilyen gyönyörű párja legyen: itt a videó

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagram oldala)