Oldal kiválasztása

A drámai pillanatoké és a nagyon fontos vallomásoké volt a főszerep a Dancing With The Stars szombati döntőjében, amit végül Krausz Gábor nyert meg!

Ide kattintva láthatod, mit üzent Tóth Gabi Gábornak, miután kiderült, a séf nyerte meg a műsort. Tanulságos kép mellé tanulságos szavakat posztolt közösségi oldalán!

Krausz Gábor is üzent, ám ő nem Tóth Gabinak, hanem táncpartnerének, Mikes Annának. Nem is akármit, szavai felértek egy szerelmi vallomással! Ide kattintva megnézheted róla a videót.

Sőt, a séf nem csak Annának üzent! Még valaki nagyon boldog lehetett attól, amit tangója után mondott: Ide kattintva kiderül, ki az.

A második helyezett Marics Peti egyáltalán nem volt csalódott, az pedig, amit Gábornak mondott nagyon meglepő és szép gesztus volt tőle: Ide kattintva visszanézheted.

T. Danny elsírta magát, a könnyeivel küszködve vette tudomásul, hogy ő esett ki elsőnek, és végül a dobogó 3. fokán zárt. Ezt mondta arról, milyen gondolatok kavarognak benne:

“Most még nem tudom… Szomorúságot, csalódottságot érzek, ugyanakkor ott van két barátom, akik küzdenek az első helyért. Az egyikük nyerni fog, és ennek örülök.

Azt gondolom, hogy a Laura megérdemelte volna ezt, már csak azért is, mert megtanított engem nemcsak táncolni, hanem megtanultam sok mindent magamról: hogy mennyire tudok bízni magamban. Hogy meg lehet tanulni táncolni két méter fölött is.

Lehet, hogy a kupa most nem lett a miénk, de lett egy új barátom, úgyhogy köszönöm szépen ezt a műsort!” Íme T. Danny vallomása:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mészáros Lőrinc vevő a romantikára: ebbe a luxushotelbe vitte vacsorázni Andreát Valentin-napon