Oldal kiválasztása

Berki Krisztián csütörtöki temetésén felesége, Mazsi megható, szívhez szóló beszédet mondott:

“Nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen hirtelen mész el. A megismerkedésünk pillanatától tudtuk, hogy földi életünk hátralevő részében már nincs többé Te és én. Már csak mi vagyunk.

Mi ketten, akik eggyé váltunk. Tudtam, hogy egyszer szembe kell néznem az elmúlás fájdalmával, de még csak most indultunk el a közös utunkra. (…) Mi búcsúztatunk téged, akiben olyan nagy volt az életigenlés, a vágy az örömre, és arra, hogy nagyon szeressék.

Ha valaki, akkor te igazán éltél. Egy óriási kisfiú voltál, akiben annyi jó szándék és kedvesség volt; ha te valakit a szívedbe fogadtál, azért mindent megtettél. Az igazi énedet azonban csak kevesen ismertük.

Mindent köszönök. Köszönöm a mosolyod, a szereteted, a szerelmed, szerelmünk gyümölcsét, a reményt a szemedben, a hitet, hogy együtt jó lesz. És köszönöm neked Natit is. (…) Hiányozni fogsz mindannyiunknak, és hiányozni fogsz a gyerekeknek is nagyon.

Ez lesz a legnehezebb. Pótolni a szuperhős apát, aki voltál és mindig is lenni akartál. (…) Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni(…). Kísérjen téged áldás a további utadon, legyen könnyű a lét odaát és vigyázzanak téged az angyalok..” – közli a Bors Mazsi szavait, aki a legvégén Berki Krisztiántól idézett egy megható gondolatot:

„Na, az van gyerekek, hogy mindannyiunk élete egyszer megy a levesbe. Pénzt bármikor tudtok keresni, de a szerelmetekkel együtt töltött idő megfizethetetlen.

Az idő mennyisége bizonytalan. Egyetlen esélyetek van, hogy szeretitek egymást.” – idézte elhunyt férjét Mazsi, majd így folytatta:

“Hálás vagyok neked! Hálás vagyok Emmáért, amíg csak élek, szeretlek!”

Itt egy videós összefoglalót is láthatsz a temetésről. Többek között azt is bemutatja, amint Krisztián nagyobbik lánya, Nati egy plüss kutyát helyez elhunyt édesapja mellé, hogy ő vigyázzon rá:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Alee elárulta, milyen társ dobogtatná meg a szívét: olyan lányra vágyik, aki...

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)