Oldal kiválasztása

Sokáig úgy tűnt, hogy Stohl András lányos apuka marad, hiszen korábban csak lányai születtek, 2014-ben azonban világra jött ez ideáig egyetlen fia, aki az András Barnabás nevet kapta.

A sztárszínész így jelenleg négygyerekes apuka, három lány és egy fiú megoszlásban. Bandika tehát továbbviszi édesapja családi és keresztnevét is, ráadásul Buci vonásaiból is rengeteget örökölt.

Elég, ha rápillantunk Stohl András közösségi oldalára és megnézzük a fiával közös képeit. Az egyik legutóbbi fotó mellett a színész leírta azt is, hogy az utóbbi időben kisfiából nagy Juventus drukker lett, kedvence a csapatból természetesen nem más, mint a sztárjátékos: Cristiano Ronaldo.

“Esti bújcsi. Focimeccset is néztünk, amíg Franci és Vica tanultak. Az én kisfiam időközben nagy Juventus drukker lett… senki nem tudja miért, honnan jött ez nagy foci rajongás, de egyelőre úgy néz ki Ronaldo legyűrte a Ninjago-t” – olvasható a fénykép mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

Bandika tényleg nagyon hasonlít a papájára:

(Képek és kiemelt kép: Instagram – Stohl András)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Stohl András rákérdezett Krausz Gáboréknál: volt csók?! Jött is rögtön a döbbenetes válasz: