Oldal kiválasztása

Stahl Juditról mostanában rendkívül keveset hallani, pedig annak idején nagyon népszerű volt előbb híradósként, majd különböző főzőműsorok és szakácskönyvek megálmodójaként is.

Most kiderült, hogy a lányával, a 19 éves Stahl-Bohus Hannával szerepel egy produkcióban. Judit a Fókusznak mesélt lányáról és a közös munkáról:

“Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom” – áradozott Stahl Judit.

Az egykori műsorvezető arról is mesélt, hogy míg ő kamaszként verekedett és visszabeszélt a tanároknak, örömmel látja, hogy Hanna sokkal kiegyensúlyozottabb.

Ahogy minden szülő-gyerek kapcsolatban, náluk is voltak jobb és rosszabb időszakok, de úgy érzik, a jó pillanatokat éppen ezért jobban tudják értékelni.

Már pici korodtól kezdve tiszteltem, hogy te egy önálló ember vagy, ahogy te is megtanultad, hogy én egy önálló ember vagyok, és sokáig mondtad, hogy neked nagyon furcsa anyukád van, ezért elmagyaráztam, hogy minden anyuka a lehető legjobb anyuka, ugyanis egy van neki – árulta el Judit.

Hanna pedig arról is mesélt a riportban, fiatal kora ellenére mennyi mindent kipróbált már:

“Táncoltam tíz évet, táncoltam színházban is, a Billy Elliotban, a József És A Színes Szélesvásznú Álomkabátban, táncelőadásokat csináltunk.

Szóval megtapasztaltam azt, de engem egyre jobban elkezdett érdekelni, az egész hogy áll össze. Kezdve a rendezéssel, majd a producerség, de a világítás, asszisztenskedés is – minden – lelkendezett az ifjú hölgy.

Itt megnézheted és meghallgathatod anyát és lányát:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi beleállt: már több mint 500 ezren látták bevállalós videóját