Oldal kiválasztása

Diana hercegnét a mai napig rengetegen szeretik annak ellenére, hogy már 23 éve nincs köztünk. Károly herceg feleségének bőven kijutott a szomorúságból, de azért voltak boldog napjai is.

Eddig nem látott képet osztott meg közösségi oldalán Diana hercegnőről jóbarátja, a Valentino üzletház egyik alapítója, Giancarlo Giammetti. A felvétel 1990 nyarán készült Olaszországban. Diana bikinit viselt, mellé felvett egy lila inget is.

Az üzletembernek az volt a célja a képpel, hogy az embereket emlékeztesse arra, voltak boldog, szerethető pillanatai is a sok szomorúságot átélt hercegnének. A felvételen Diana Giancarlo és Kyril preszláv herceg, valamint felesége Rosario társaságában látható, Giancarlo jachtján. A háttérben a híres olasz vulkán, a Stromboli.

Ez a kép tényleg kuriózumnak számít, nagyon sok rajongó és tisztelő örül annak, hogy az üzletembernek köszönhetően végre ez a fotó is nyilvánosságra került.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Privategg (@giancarlogiammetti) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szekeres Adrien lánya akkorát énekelt és táncolt a Sztárban Sztár Leszekben, hogy a 4 mester csak kapkodta a levegőt