Oldal kiválasztása

Julia Roberts eredetileg állatorvos akart lenni, de később újságírónak tanult. Bátyjának hollywoodi sikerein felbuzdulva Julia is megpróbálkozott a színészettel. Első áttörése 1988-ban volt a Mystic Pizza és a Satisfaction című filmmel.

Az 1990-ben az Acél magnóliák című filmben megformált szerepéért Oscar-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában. Julia legnagyobb sikerét a Pretty Woman (Micsoda nő) című alkotás hozta.

2002-ben házasságot kötött Daniel Moderrel, akivel A Mexikói című mozifilm forgatása alatt találkozott 2000-ben. 2004-ben egy ikerpár gyermekük született. Majd 2007-ben megszületett harmadik gyermekük, Henry.

Az utóbbi években sajnos kevesebbet hallani Julia Robertsről, és kevesebb filmben is láthatjuk őt, pedig a most bemutatott fotók tanúsága szerint a színésznő még mindig kiváló formában van. Idén töltötte be 54. életévét, ám jóval fiatalabbnak néz ki a koránál:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julia Roberts ❤️ (@julia_robertsbrasil) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A 19 éves lányt félig felfalta egy cápa: mikor magához tért, első szavai mindenkit sokkoltak