Oldal kiválasztása

Gáspár Evelin sokaknak meglepetést okozott azzal, mennyire szívósan küzdött az RTL Klub Survivior című műsorában. Evelin érdekes dolgokat árul el magáról még a műsor kapcsán.

Többek között ez olvasható róla az adatlapján: “nagyon szívós, belevaló nőnek tartom magam, de vannak hiányosságaim a túlélés technikai részében, mint például tűzgyújtás, halászat, de mentálisan erős embernek tartom magam, és nagyon magas az ingerküszöböm, jobb az idegrendszerem a társaimnál.”

Az alábbi dolgokat tarja legjobb tulajdonságainak: “Jó lelkű és megértő ember vagyok, és nem vagyok előítéletes a társaimmal.”

Evelin azt is elárulta, hogy mire a legbüszkébb: “arra, hogy amilyen közegben felnőttem normális, két lábon a földön járó emberként megmaradtam. Ezenfelül, arra is büszke vagyok, hogy mindenféle beavatkozások nélkül sikerült a testemet átformálni a kitartásomnak és szorgalmamnak köszönhetően”.

Gáspár Evelin gyakran tesz fel új képeket magáról a közösségi oldalára, és büszkén mutatja meg az arcát smink nélkül is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés

(Kép és kiemelt kép: Gáspár Evelin Instagram oldala)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Curtis megmutatta milliókat érő luxusóráit: melyik tetszik legjobban a 3 közül?