Oldal kiválasztása

Úgy tűnik, hogy Sharon Stone-on egyszerűen nem fog az idő. Az idén 62 éves szépség még most, nagymamakorban is bármikor elvállalhat egy modellmunkát.

Azt kevesen tudják, hogy a színésznő igen mélyről küzdötte fel magát és a szépségének köszönheti, hogy ki tudott törni a szegénységből. Édesanyja, Dorothy takarítónő volt, édesapja, Joseph pedig gyári munkás. Édesanyja mindenképpen azt szerette volna, hogy lánya értelmiségi legyen, nem kétkezi munkás. 17 évesen Sharon megnyerte a Miss Pennsylvania szépségversenyt.

Onnantól indult be a karrierje, amelynek csúcspontja alighanem a az Elemi ösztön című film volt. Sharon tehát még most is kiváló formában van, és ennek ő örül a legjobban, ezt írta a kép mellé közösségi oldalán:

“Magam is meglepődtem, de egyben hálás is vagyok azért, hogy még 62 évesen is megy a modellkedés – közölte bejegyzésében a modellmunkákat is vállaló színésznő:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Stone (@sharonstone) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  8 elfeledett, elhagyatott hely, amely még romjaiban is varázslatos, lenyűgöző és magával ragadó