Oldal kiválasztása

Hamarosan elkezdődik az RTL Klubon a Konyhafőnök VIP új évada. A műsor egyik ítésze, Fördős Zé most feltett egy kedvcsinálót a műsor legdurvább pillanataiból a közösségi oldalára.

Drámák és embert próbáló pillanatok láthatóak a videó teljes hosszában. Görög Zita elsírja magát, Schobert Norbi kis híján felgyújtja a stúdiót, majd Tornóczky Anita borul ki, mert élő homárt kap, neki kéne elvenni az életét.

A videó végén pedig még Tóth Vera is feltűnik, aki zokogva rohan ki a stúdióból. Azt nem tudjuk, mi miatt tört el nála a mécses, ám ezekkel a szavakkal hagyja ott a többieket: “Köszönöm, elég volt, nekem ez elég volt. Nem érdekel, hagyjatok. Itt a vége, kész, pont”.

Szóval egy dolog biztos, Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé újfent nehéz feladatok elé állítja majd a versenyzőket: “Ajjaj… Jönnek megint a problémák, az odaégetések, a rágós polipcsápok! De NYUGI, én ott leszek” – írja a videó mellett Fördős Zé

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a gyönyörű hölgy a felesége Krasznai Zsoltnak, az ország leghíresebb plasztikai sebészének: már 17 éve együtt vannak