Oldal kiválasztása

Apák napja alkalmából Schobert Norbert őszinte interjút adott, amelyben elmesélte, milyen volt a kapcsolata gyerekeivel az elmúlt évtizedek során. Norbinak 3 gyermeke van, egy lány, Lara és két fiú, Norbika és Zalán.

A beszélgetésből kiderül: Norbi a gyereknevelés korai szakaszából nem igazán vette ki a részét, inkább néhány év múltán kapcsolódott bele igazán gyermekei életébe. Így mesélt minderről az RTL Klub Fókusz című műsorának:

“Azt kell, hogy mondjam, összegezve így,most 50 év után, igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci.

Mindig hajtottam a pénzt, mentem előre és csináltam a dolgokat, és igazából én 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindig a gyerek életébe, de kamaszkortól kezdve mindegyik a legjobb barátom, és igazából összekapcsolódtunk már. Tehát az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot”.

Itt meghallgathatod a fitneszguruval készült teljes interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: RTL Klub – Fókusz)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Schobert Norbika kamerák előtt vallotta be: szerelmes! Azt is elárulta, ki rabolta el a szívét: