Oldal kiválasztása

Bár a repülőgépen történő utazásnak nincsenek kőbe vésett öltözködési szabályai, az ember azért csak sejti, mi az a viselet, amiben felszállhat egy repülőgépre, és mi az ami esetleg már túl sok, azaz esetünkben inkább túl kevés.

Emily Rose O’Connor a Twitteren mesélte el, hogy micsoda megszégyenítő kalandban volt része az állítólagosan nem megfelelő ruhája miatt, majd meg is mutatta, mi az a ruhadarab, amit a repülőgép személyzete kifogásolt:

“A személyzet közölte velem, hogy leszállítanak a gépről, ha »nem takarom el magam«. Azt mondták, hogy megsértem a többi utast, és hogy illetlen az öltözetem.

Négy utaskísérő állt körül, már arra készültek, hogy fogják a csomagomat, és lekísérjenek a gépről” – írta Emily a Twitterén és képet is közölt a kritizált felsőről:

A lány azt is elmesélte, mi lett a történet vége: “Végül az unokatestvérem, aki a repülőgép elejében ült, adott egy dzsekit.

Addig nem hagytak magamra, amíg a szemük előtt fel nem vettem. Ezután a hangosbemondóban is megjegyzéseket tettek, ekkor már remegtem az idegességtől. (…)

Annyira megalázó volt az egész. Nyilvánvalóan látták, mennyire felzaklat az egész, mégis újabb és újabb megjegyzéseket tettek azzal kapcsolatban, mennyire illetlen és sértő a ruhám.

Majdnem elsírtam magam” – számol be Emily történetéről a Yahoo.

A lány nem hagyta annyiban a dolgot, panaszt tett az érintett Thomas Cook légitársaságnál, a társaság pedig végül elismerte, hogy kollégái nem kezelték megfelelően az ügyet, és közleményben kértek elnézést a Emilytől.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tovább durvul G.w.M. botránya: "Feljött a színpadra, leszámolt egy köteg pénzt, és..."