Oldal kiválasztása

Az Egyesült Királyságban Rosie-val igencsak különleges dolog történt, mikor új házba költözött. Mivel szinte minden alkalommal, amikor kiment, rózsaszínű virágszirmokat talált a tornácon, azt gyanította, hogy az talán egyik szomszédja a titkos hódolója lehet.

Elképzelése sem volt, ki lehet az, aki ilyen romantikus módon fejezi ki érzelmeit.

Mikor kevésbé romantikus hangulatban volt, az jutott eszébe, lehet, csupán a szél tréfálja meg, és a széllökések fújják ajtaja elé a virágszirmokat. Ezt az elméletet azonban hamar elvetette, hiszen, akkor másféle dolgoknak is ott kellett volna hevernie az ajtaja előtt, nem csak és kizárólag ezeknek a szép, rózsaszín virágszirmoknak.

Egy nap, amikor éppen vacsorát készített, és kinézett az ablakon, fény derült titkos hódolója kilétére. Aki ráadásul lány volt, és a szájában csempészte oda a virágszirmokat! Rosie első meglepetésében hatalmasat sikított, hiszen a hódoló nem más volt, mint ez a kis szőrgombóc, a szomszéd macskája:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az édesanya elvesztette kisfiát a bevásárlóközpontban, egy padnál talált rá: rögtön lefényképezte, hogy mit csinált