Oldal kiválasztása

Rogán-Gaál Cecília volt Barta Sylvia vendége a TV2 Mokka című műsorában, együtt tartottak baba-mama tornát.

Slyvia rögtön meg is jegyezte Cecília babáját látva, hogy milyen mosolygós, mire az üzletasszony hozzátette, hogy “igen, ő mindig mosolyog.”

Nagyon cuki kisbaba, de ezt azért gondolom, látjátok ti is. Mindenkinek receptre írnám 35 felett a kisbabát, nekem nagyon különleges élmény most babázni.

Minden percét másképp élvezem ki, mint fiatalon. Annak is megvolt a szépsége, de azt hiszem, ez egy még különlegesebb helyzet most – árulta el Rogán-Gaál Cecília.

Az üzletasszony számára az anyaság minden pillanata öröm. „Amikor fel kell hozzá kelni, azt sem úgy élem meg, mint amikor huszonévesen kellett felkelni”.

Rogán-Gaál Cecíliánaknak már született két fia – a most 14 éves Dániel és a 11 éves Áron – volt férjétől Rogán Antaltól, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztertől.

2020 nyarán házasodott össze Szendrei Dániellel, idén áprilisban született meg közös gyerekük, Fülöp.

A kisbabáról a baba-mama tornát tartó Barta Sylvi meg is jegyzi, hogy „ritkán látunk ennyire aranyos babát”, és a narrációban is többször elhangzik, hogy jó kedélyű, imádni való kisfiú, aki ráadásul alkalmazkodó típus.

Itt most te is láthatod Fülöpöt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: MTI – Mohai Balázs)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az igen! Bettina megmutatta, milyen volt az első valódi randija Jákob Zolival a Nagy Ő után! Nem semmi, hol voltak és mit ettek!