Oldal kiválasztása

Szandi és párja, Bogdán Csaba között már évtizedek óta harmonikus és szeretetteljes a viszony. Az énekesnő 16 éves korában ismerkedett meg későbbi férjével, ami azt jelenti, hogy immár 28 éve szeretik egymást.

Megismerkedésükkor Szandi csak 16 éves volt, így egy ideig még titokban tartották kapcsolatukat, olyannyira, hogy még Szandi édesapja se tudott a dologról.

Aztán 26 évvel ezelőtt, amikor Szandi 18 éves lett, nagy elhatározásra szánta el magát. Így ír erről a közösségi oldalán egy akkori fénykép kíséretében:

“26 évvel ezelőtt ezen a napon hagytam el a szülői házat. A döntés váratlanul ért mindenkit. Nem akartam többet titkolózni Apu előtt és nem akartam, hogy Anyunak kelljen falaznia, ha találkozni szeretnénk. Miután Csabival már két éve voltunk együtt és 18 éves lettem, úgy éreztem jogom van úgy élni az életemet, ahogy szeretném. Így hát beültem a mustársárga sötétített üveges ARC rendszámú trabiba és meg sem álltam az Akácfa utcáig, ahol várt a szabadság és szerelem” – mesélte el az akkori történéseket az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Szandi)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Befejeződött az orosz-ukrán tárgyalások 3. fordulója: egyetlen kérdésben történt előrelépés