Oldal kiválasztása

A most 23 éves Jessicának a gyerekkora bizony közel sem volt tündérmese. Rengeteg bántást és csúfolódást kellett elviselnie. Sőt: még barátai is szégyellték őt kezdetben, sok fiú nem is merte bemutatni barátnőként a szüleinek a lányt, kövérsége miatt.

Jessica most már csak nevet a történteken, és soha nem érezte annyira jól magát a bőrében, mint életének mostani periódusában. Ám ez nem volt mindig így, Az iskolában őt is bántották folyamatosan, ő volt a “kövér gyerek” az osztályban, és végig arra vágyott, hogy úgy nézzen ki, mint mások, hogy be tudjon illeszkedni, hogy elfogadják.

Majd egy tanára hatására elkezdett súlyt emelni, és akkor jött rá, hogy az erő, amit a sporttal szerez, megváltoztathatja az életét. A súlyemelés hatására tudatosult benne, hogy milyen erős, és ez lelkileg is sokkal stabilabbá tette. Ma már csak mosolyog a bántásokon és az őt egykor szégyellő barátokon. A hölgy jelenleg 149 kiló és nem szeretne máshogy kinézni.

Közösségi oldalának követői ráadásul imádják őt, nap mint nap elhalmozzák különböző szebbnél-szebb bókokkal. Büszkén mutatja meg magát olyannak, amilyen:

(Képek forrása: Northfoto)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mestervizsga: csak a legügyesebbek találják meg a mobiltelefont a szőnyegen: te közéjük tartozol?