Oldal kiválasztása

Istenes Bence YouTube-on látható műsorában, az IstenEstben Járai Máté bevallotta, hogy Rácz Jenő még mindig nagyon haragszik rá.

Ez a harag olyan méreteket ölt, hogy Jenő egyszerűen nem hajlandó az RTL Klub Reggelijében megjelenni, amikor Járai Máté a műsorvezető.

„Rácz Jenő úgy berágott rám a Nyerő Párosban, hogy nem volt hajlandó beülni hozzám beszélgetni a Reggeliben.

Nem az ütött szíven, hogy a Jenő nem ül le velem beszélgetni, hanem hogy ennyi év után még mindig kéri, hogy ha én vagyok a műsorvezető, ő nem szeretne bejönni.

Ezt az új szerkesztőnk nem tudta” – kezdte Járai Máté, majd így folytatta:

“Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra.

Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, és azt mondta, akkor ő nem ül be” – mesélte Járai Máté.

Ezek után a műsor szerkesztői azt találták ki, hogy miközben Rácz Jenő Peller Mariann-nal beszélgetett, Járai Máté a háttérben anyák napi díszeket készített az egyik vendéggel.

Rácz és Járai között egyébként azért alakult ki parázs vita a Nyerő Párosban, mert Máté sérelmezte, hogy Jenő nyers stílusban szólt akkori barátnőjéhez, mostani feleségéhez Gyuricza Dórához.

Itt te is meghallgathatod Járai Máté sztoriját:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Olvasd el ezt a cikket is –>  12 trükk a törlőkendővel, melyekkel időt és pénzt takaríthatsz meg