Oldal kiválasztása

Nem csitulnak az indulatok, melyek Rácz Jenő és Istenes Bence vasárnap esti bokszmeccse kapcsán korbácsolódtak fel.

Ide kattintva megnézheted a botrányos mérkőzést, ami végül Rácz Jenő győzelmével ért véget.

Istenes Bence nehezen viselte a vereséget, kezet se akart fogni a séffel. Hogy miért, azt ő maga mondta el: Ide kattintva megnézheted.

Bence közölte, hogy Jenő ordenáré dolgokat kiabált neki meccs közben, Sebestyén Balázs fel is hívta a séfet, hogy tisztázzák a dolgot.

Jenő így nyilatkozott a rádióműsorban: „Annyit mondtam csak neki, hogy na itt a c*gány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?” – közölte azzal kapcsolatban, mivel cukkolta meccs közben Istenest.

Arról is elmondta a véleményét, hogy Bence őt gyalázó kommenteket tett közzé: „Nekem ne mondja már senki, hogy aki összekollázsol valami, az nem látja, hogy mit kollázsol össze”.

A meccsről így mesélt: “Én általában túl nyugodt vagyok, magasabb pulzusszámmal lehet, hogy jobb eredményt érnék el. Nem vagyok hülye vagy szemét ember, nem az a célom, hogy bárkivel rosszban legyek.

Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni.

Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem, az elmúlt héten etikai falakba ütközött” – hangsúlyozta. Itt a felvétel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Forró képet tett közzé párjával Mazsi: "Már alig várjuk, hogy megmutassuk nektek, mivel..."