Oldal kiválasztása

A TV2 Mokka című műsorának stúdiójában járt Pintér Tibor és barátnője, Ilyés Jenifer. Mielőtt aktuális témákról szó eshetett volna, a Mokka műsorvezetője, Istenes László nem állhatta meg, hogy szóvá ne tegye a színész igencsak rendhagyó külsejét.

Pintér Tibor elárulta, hogy egy komoly szerep miatt növesztett ekkora szakállat, Szent Lászlót fogja megformálni, aki hasonlóan nagy szakállal szerepel a korabeli ábrázolásokon.

A darabot természetesen Nemzeti Lovas Színház mutatja majd be, ez a teátrum egyébként lényegében nem is létezhetne Pintér Tibor nélkül, hiszen ő ennek az intézménynek egy személyben a megálmodója, az igazgatója, a rendezője és a producere is.

Pintér Tibor egyébként kiváló lovas, így biztos nem okoz majd nehézséget számára a szerep eljátszása, hiszen 2010-ben ő volt az, aki megnyerte a Nemzeti Vágta celebfutamát.

Ebben a videóban meghallgathatod az interjút, és Pintér “Tenya” hosszú hajú és nagy szakállú új külsejét is alaposan szemügyre veheted:

Itt van róla egy kép a közösségi oldaláról is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ekkora hisztit még nem láttunk az Ázsia Expresszben: Fanni úgy kiborult a semmin, hogy párja is otthagyta