Oldal kiválasztása

Egy Arizónai állatmenhely eddig egészen szokatlan tervet eszelt ki: összedolgoznak egy idősek otthonával, hogy egyidejűleg két problémát is megoldjanak – a magányos idősöknek is segítenének, és a gazdátlan kiscicák kérdésére is egy megoldás lenne.

“Furcsának tűnik, hogy olyan emberek vigyázzanak az állatokra, akik magukra sem tudnak vigyázni”- mondta az idősek otthona igazgatója, Sharon Mercer, “de készek vagyunk mindent megtenni, amivel boldogabbá tehetjük ezeknek az embereknek az életüket.”

A kezdeményezés sikeresnek bizonyult, mivel úgy az idősek mint a kiscicák kedélyállapota jelentős mértékben javult. Íme néhány felvétel. Érdemes nézni az otthon lakóinak arcát, igencsak beszédesek:

A szomorú, bánatos arcok hirtelen felderültek, és a kölcsönös szeretet az idősek és a cicák kedvét és életét is jobbá tette! Nagyon tanulságos és megszívelendő az egész!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: buzzblog)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férfi leborotválja hatalmas szakállát, hogy így lepje meg édesanyját karácsonyra: az anya reakciója felülmúlhatatlan