Oldal kiválasztása

Mint ahogy nincs két egyforma arcú ember, úgy két egyforma fogazattal rendelkező ember sincs, a fogak egyedisége alapján tökéletesen lehet azonosítani bárkit.

Mégis, bármennyire különböző legyen is fogazatunk alakja, azért négy nagyobb csoportot meg lehet különböztetni. Vizsgáld meg te is fogaidat, döntsd el, melyik táborba tartozol a négy közül, aztán olvasd el a megfelelő jellemzést:

1. Négyzet alakú fogak

Az ilyen emberek eléggé objektíven tekintenek mindenre és alapvetően racionálisan gondolkodnak. A döntéseiket biztos tényekre és logikára alapozzák. Sokkal kevésbé befolyásolja őket a hitük és az érzéseik. Nyugodtak, csöndesek és képesek kontrollálni az érzéseiket. Nagyon korrektek és pártatlanok tudnak lenni.

2. Ovális alakú fogak

Nagyon szenvedélyesek és rajonganak a művészetek iránt. Egy művész lelke lakozik bennük és nagy figyelmet fordítanak rá, hogy hogyan beszélnek, járnak, öltözködnek, milyen kiegészítőket viselnek, hogyan áll a hajuk, milyen a sminkjük, stb. Szeretik a rendezettséget és a tisztaságot.

Emellett eléggé félénkek, nehezen ismerkednek és könnyen megbántódnak.

3. Háromszög alakú fogak

Ezek az emberek gondtalanok és bohémek. Nem foglalkoznak a szükségesnél nagyobb mértékben azzal, mit mondanak és mit gondolnak mások róluk. Nagyon optimisták, nekik a pohár mindig tele van, és tudják, hogyan élvezzék ki az élet minden egyes pillanatát. Gyakran futnak bele abba, hogy megbánják a kimondott szavaikat, mert azon sem gondolkodnak előre túl sokat.

4. Téglalap alakú fogak

Ők az igazi hírességek. Nagyon népszerűek, sokat mosolyognak és magabiztosak. Megoldás orientáltak, racionális gondolkodásúak és nem szeretik keverni az érzelmeket a munkával. Mindent megterveznek a legapróbb részletekig, mindig tudják, hogy mi a dolguk, optimisták és kommunikatívak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hosszú Katinka megmutatta különleges okoshűtőjét! Videón a csúcsmodern készülék!