Oldal kiválasztása

Mikor az argentin kislány, Noelia Garella anyukája óvodába szerette volna iratni gyermekét, az intézmény vezetője ránézett a Down-szindrómás csöppségre, és lesajnálóan így szólt: „nem veszek fel szörnyetegeket.”

Ezzel a rettenetes mondattal Noelia és édesanyja szívét is összetörte a kegyetlen igazgató. A kislány ugyanis egyáltalán egyáltalán nem szörnyeteg, épp ellenkezőleg, tele van szeretettel. Csak más, mint a többiek.

Azonban neki is vannak, voltak álmai. Világ életében óvónő szeretett volna lenni. Mindez szertefoszlani látszott, azonban ő és édesanyja nem adták fel.

Sokadik próbálkozásra a kislányt felvették egy óvodába, és mint kiderült, nagyon is jól kijött a többi gyerekkel és az évek során mindig be tudott illeszkedni a közösségekbe.

17 éves korára végre elérkezettnek látta az időt, hogy megvalósítsa álmát: hogy óvónő legyen. Három évnyi kemény tanulás meghozta a gyümölcsét, hiszen 2012-ben Noelia munkát kapott, mind óvónéni. Először munkatársai nagyon negatívan álltak az igazgató döntéséhez, mindannyian megkérdőjelezték, hogy egy sérült ember képes-e gyerekekről gondoskodni. Eleinte mindenki félt tőle, főleg attól, hogy a gyerekek hogyan fognak reagálni az új óvónéni érkezésére. Imádták őt! A gyerekek reakciója felülmúlt minden elképzelést.

Noelia azóta is sikeresen dolgozik óvónőként így „állt bosszút” a kegyetlen igazgatón, aki kisgyerekként nem akarta őt felvenni az oviba! Nagyon szereti a munkáját, a gyerekeknek pedig ő a kedvence! Itt láthatod munka közben:

Szerinted is szép és tanulságos történet? Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a hölgy több mint 20 éve nem mosott hajat: különös fejleményekről számolt be, és földig érő hajkoronáját is megmutatta