Oldal kiválasztása

Mi is megírtuk, hogy hatalmas felháborodást keltett a kommentelők körében az az öltözék, amit Schobert Norbert viselt Berki Krisztián temetésén.

Egészen pontosan a póló verte ki a biztosítékot a hozzászólóknál, azt is eláruljuk, miért.

A családnak és magának Krisztiánnak is az volt a kívánsága, hogy a temetésre mindenki tiszta fehérben érkezzen.

Ennek a kérésnek szinte mindenki eleget is tett, a nők elegáns kosztümben, a férfiak pedig ingben jelentek meg a szertartáson.

Schobert Norbi azonban csupán egy egyszerű, rövid ujjú pólót vett fel, ami ráadásul nem is volt fehér, hiszen egy jókora fekete minta díszelgett rajta.

Már akkor nehezen tértek napirendre a dolog fölött a kommentelők, ide kattintva elolvashatod a cseppet sem finomkodó véleményeket.

Az ügy azonban nem akar elcsitulni, mutatjuk a folytatást, mi mindent írtak az esetről a kommentelők:

“Ha pólót gondolt felvenni, akkor legalább egyszínű fehéret vett volna fel. Bár gondolom nem telik neki rá, ezért jöhetett szegény ilyen szerencsétlenül. Olyan mintha vitorlázni, vagy tudj’Isten milyen szabadidős tevékenységre ment volna. Nagyon gusztustalan!”

“Azt kérték, fehérben menjenek. Szerintem Norbinak tellett volna egy normál fehér ingre. Amúgy a felesége is mondhatta volna neki, mert ez általában a nők dolga.”

“Szerintem meg így akart feltűnést, lám, most mindenki erről ír… Bejött nekik”

Olyan hozzászólók is akadnak, akik szerint egy temetésen nem az öltözéken kellene kiakadni:

“Mit számít az, ki mit vesz föl! Nem mindegy? A lényeg belül van, a szívünkben gyászolunk, nem kívül! De mindenki másképp gondolja.”

“Szerintem meg az a paraszt, aki meg egy temetésen is azt nézi, mit csinál a másik!”

Ebben az összeállításban is látható, hogy míg Réka elegáns öltözékben volt, Norbi ezt a pólót vette fel:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Őrület, mit művelt Tóth Gabi, miután Majka a fejéhez vágta: "Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón!" Itt a vadiúj videó:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: RTL Klub)