Oldal kiválasztása

Előre szólunk, hogy L.L. Junior és kislányának most következő képe igen megosztó lesz. Sokan cukinak és kedvesnek fogják találni.

De olyanok is lesznek nem is kevesen, akikben a fotó visszatetszést kelthet. Mi nem szeretnénk ítélkezni.

Inkább mutatunk néhány kommentet:” Pont múltkor írták, hogy egyrészt tényleg potenciális fertőzésveszély, másrészt így a gyerek nem tudja, hogy hol a határ, azt hiszi, ez mindenkivel természetes.”

„Fú, ez nekem is annyira gáz. Nem is tudom, ez másnak miért természetes?” „Ha engem apám kiskoromban így puszilt volna szájon, biztos trauma lett volna. Régimódi vagyok

Olyanok is voltak jó páran, akiknek tetszett a látvány: „Apa büszke és boldog gyermekére ez egy jó fotó”

„Gyönyörűek vagytok!” „De aranyos már” “Egy örök szerelem apa és lánya között” – írták a hozzászólók.

Bors utolérte Juniort, aki ezt üzente a kommentelőknek: “Számomra ez nem megosztó téma. Szanaszét csókolom a kislányom, ahol érem.

Szerintem ez tüneményes gesztus, bizonyos korig. Öt-hat éves koráig szerintem rendben van, de nincs erre szabály, majd érzi a lányom.

Ha valaki, én biztosan tudom, hogy mennyire rövid az élet, ki kell használni minden pillanatot. Azt üzenem a negatívan kommentelőknek: az összes álszent bek*phatja!” – közölte az énekes.

Neked mi erről a véleményed? Szerinted ez rendben van vagy inkább furcsának tartod? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

L.L.Junior (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Emlékszel Szász Marcira, a 195-ös IQ-jú csodagyerekre? Kiderült, mi lett belőle, és hogy néz ki most: