Oldal kiválasztása

Nádai Anikó pár hete jelentette be közösségi oldalán, hogy méhnyakrákkal diagnosztizálták, és hogy műteni kell. Néhány nap múlva már túl is volt az operáción, azóta pedig már a szövettani eredmény is megérkezett, amiből megállapítható volt, hogy a műtét sikerült.

A műtétet követően a műsorvezető megígérte követőinek, hogy hamarosan egy hosszabb videóval jelentkezik majd, amiben részletesen mesél betegségéről, arról, hogyan élte meg ezt az egészet és hogy van most.

Anikó elmondta, hogy nála úgy kezdődött a betegség, hogy nagyon elkezdett hullani a haja. Elment egy hajdiagnosztikára, ahol megállapították, hogy valószínűleg valamilyen gyulladás van a szervezetében.

Ezt követően jött meg a nőgyógyászati szűrésének az eredménye. Anikó nem gondolta, hogy bármi baj lehet, így amikor megtudta, mi a helyzet, nagyon megijedt.

Anikó nehéz és megpróbáltatásokkal teli évet tudhat maga mögött, hiszen idén vesztette el szeretett édesanyját: a mai napig bánja, hogy az anyukájával nem mentek el időben orvoshoz. Ezért mindenkit arra kér, hogy járjanak el szűrésekre.

“Nem hiszem, hogy megéri félni, vagy halogatni ezt a dolgot, mert az életetek múlhat rajta. Hozzáteszem, ennek a műtétnek köszönhetően még az is felismerhető volt, hogy egy jóindulatú daganat is van a petefészkemben, és még azt is eltávolították.

Úgyhogy nekem ez lett a legnagyobb karácsonyi ajándékom. És egy igazi figyelmeztetés, hogy sokkal jobban oda kell figyelnem magamra, hiszen itt van a fiam, akinek szüksége van rám” – mondta Anikó!

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Anikónak és drukkolunk, hogy még rengeteg időt tudjon együtt tölteni kisfiával, Patrikkal.

Itt megnézheted a teljes videót:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Zelenszkij új videójában már cseppet sem finomkodott: "Megtalálunk minden szemétládát, aki..."