Oldal kiválasztása

Ha Majka és Curtis közösen alkot meg egy dalt, akkor arra már jó tíz éve mindenki fölkapja a fejét. Elég csak a Belehalokra, a Füttyösre vagy a Csúcson túl című dalokra gondolni.

Most került fel a legnagyobb videómegosztó csatornára legújabb közös szerzeményük, ami a Szavak nélkül címet viseli. Elnézve a dal alatt látható kommenteket a rajongóknak igazán bejön az új szám, szinte mindenki azon a véleményen van, hogy 10/10.

“Én az ózdi hős albumod óta hallgatlak. Volt szerencsém végig “kísérni” a karrieredet!2004-2005-ös években megállás nélkül téged hallgattalak, a vasútállomásra menet munkába, metrón, buszon! Adtál nekem erőt a szavaiddal, és ezt most köszönöm! Amit te elértél, azt nagyon kevesen tudják, és lehet utánad csinálni! Ugráltam már veletek együtt az Efoton és még sorolhatnám. A zenei minőség és a szöveg, az már-már művészet és, ha lehet ilyet mondom te vagy napjaink költője! Én továbbra is veletek vagyok, és már nincs hova el jutni ,mindent megcsináltál! Pacsi Atinak is, és neked is! A muzsika 10/10”.

Itt te is meghallgathatod a legújabb Majka és Curtis dalt elejétől a végéig. Neked hogy tetszik?

Oszd meg, hogy mások is láthassák, hallhassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva, mennyiért keresnek szakácsot Hosszú Katinka új éttermébe: vajon kik fognak jelentkezni?