Oldal kiválasztása

Molnár Anikó úgy döntött, itt az ideje, hogy mindenről őszintén beszéljen. Olyan részleteket tárt fel múltjából, melyek mindeddig rejtve maradtak.

Elárulta például, hogy egykori szerelmével, Bochkor Gáborral annak idején sírva borultak egymás nyakába.

Ha kíváncsi vagy arra, mi váltott ki ilyen heves érzelmeket a felekből, IDE KATTINTVA megtudhatod.

A Palikék Világa című műsorban pedig többek között arról mesélt Anikó, hogyan élte meg a hirtelen jött népszerűséget, amikor egy csapásra ismert lett:

“Össze-vissza voltam zavarodva, a legtávolabbi faluban, a kisboltban a delikátos néni tudta, hogy ki vagyok, kérdezte, hogy van az aktuális pasim, vagy mi van velem.

Azt sem tudtam, hogy mi van velem, a semmiből rám szakadt az egész ország, ráadásul az 50%-a imádott, 50%-a gyűlölt. Olyan önképzavar alakult ki, hogy azt se tudtam, merre vagyok arccal. Szerencsére nem pozícionáltam túl magam, de óriási volt a nyomás.

Tudtam, hogy nem vagyok senki, nem tettem le az asztalra semmit, de mégis én voltam az A kategóriás celeb. Nem állt össze a kép, olyan volt, mint egy mozaik, egy puzzle, ami nem állt össze az agyamban.

Négy évig bírta az idegrendszerem, aztán puff, pánikbetegség, szorongás, nem mertem a kapun kívül menni” – vallotta be Molnár Anikó.

Elmondta, hogy még most is döcög az egészsége. “Kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok, gyógyszert kell szednem. A pánikbetegség a mai napig elkísér, arra is gyógyszert kell szednem. Nem ehetek mindent, amit szeretnék, 12 éve nem ittam egy pohár bort se, a gyógyszerek miatt nem szabad” – mesélte.

Anikó jelenleg sminktetoválóként dolgozik, sikeres a munkájában és örül, hogy van egy viszonylag fix fizetése. Itt a teljes interjút visszanézheted:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak egy kis logika és józan paraszti ész kell ahhoz, hogy megfejtsd ezt a feladványt: neked sikerült jól megoldanod?