Oldal kiválasztása

Mi is megírtuk korábban, hogy a Nagy Ő legújabb évadának főszereplője Árpa Attila lesz.

A filmrendező, színész, producer fog a műsorban párt keresni, kérdés, megtalálja-e majd az igazit.

Molnár Anikó nyilatkozott ezzel kapcsolatban, aki szintén keresett már társat a műsorban.

Ő nem rejtette véka alá a véleményét, a Story magazinnak őszintén elmondta, mit gondol Árpáról:

“Kíváncsi leszek, lesz-e valaki, aki valaha felér hozzá. Aztán az is lehet, hogy majd egy huszonéves, a szárnyait bontogató lányt választ magának. Ki tudja?

Attila elég megfoghatatlan, kiismerhetetlen, érdekes egyéniség. Szurkolok neki, de őszintén szólva, nem sok esélyt látok arra, hogy ő, a nagy nőfaló majd 25 lány közül találja meg azt az egyet, aki mellett elköteleződik.

Számára rendkívül fontos, hogy az illető szép és kívánatos legyen, mellette okos, jó humorú, talpraesett, egyszóval minden egyszerre.

A párkeresés egyébként is ingoványos terep, pláne ismert emberként, de így, hogy ő szó szerint a tökéleteset keresi, egyenesen lehetetlen küldetés.

Nyilván nem véletlenül van egyedül ötvenévesen. Azt viszont nagyon becsülöm benne, hogy továbbra sem adja fel a reményt.

Őszintén kívánom neki, hogy meglelje a párját, és ő legyen az első, aki sikert arat Nagy Ő-ként – mondta Molnár Anikó a Story magazinak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felkavaró felvétel került elő Tóth Gabiról! Vajon mit szól hozzá most, ha megnézni a fotót?