Oldal kiválasztása

A kor csak egy szám. Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát. Bármilyen közhelyesen hangozzanak is ezek a mondások, el kell ismerni, hogy van igazságtartalmuk, nem is kicsi.

Nem kell rettegni a kerek szülinapoktól, és nem jó, ha gúzsba kötnek minket a számok. Így gondolkodik a most bemutatandó pár, a 20 éves Adrienne és a 63 éves Shafik is.

A 20 éves Adrienne egy üzleti úton ismerkedett meg 63 éves szerelmével, és a 43 év korkülönbség ellenére a pár azonnal képes volt egymásra hangolódni, és a szikra is fellángolt közöttük – ennek ellenére kezdetben barátok maradtak, hiszen még ők is abszurdnak gondolták, hogy összejöjjenek.

Ám az érzelmeiknek nem tudtak parancsolni, így most egy párt alkotnak és nem bántja őket az, hogy Shafiknak hat gyermeke van, akik mind idősebbek Adrienne-nél, ráadásul Adrienne 40-es szülei is nyugodtan Shafik gyerekei lehetnének.

A pár boldog és kész, a rosszindulatú megjegyzésekkel pedig egyáltalán nem törődnek. Ebből a videóból jobban megismerheted őket:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nyakig Gucciban mutogatta magát Kulcsár Edina és G.w.M: itt a kép, ennél hivalkodóbbak már nem is lehettek volna