Oldal kiválasztása

Vasárnap óta attól hangos a sajtó, hogy ByeAlex és csapata az utolsó utáni pillanatban lemondtak egy koncertet Bánkon, mert állításuk szerint nem voltak adottak a technikai feltételek, és végül nem azt kapták, amiben megállapodtak.

Az RTL Klub Fókusz című műsora megszólaltatta az érintetteket: így ByeAlexet és Bánk polgármesterét is az incidenssel kapcsolatban:

“Lehet jogászkodni a szerződés egyes pontjain; a mi megítélésünk szerint azok a feltételek, amik a koncert megtartásához szükségesek, azok rendelkezésre álltak. Magánemberként együttérzek ByeAlexszel, de szerintem sokkal többet vesztett a hitelességéből azáltal, hogy nem állt ki a közönsége elé, ugyanakkor ez Bánk számára is jelentős presztízsveszteséggel jár” – nyilatkozta polgármester.

ByeAlex egészen másképp látja a dolgokat: “A matek, az matek. Ha valamire azt mondjuk, harminc méter, akkor ne legyen tizenkettő, ez nem a parizer esete, hogy húsz dekát kérek, harminc lett, maradhat. Ezt így nem lehet. Ha azt mondod egy színpadra, hogy az minimum másfél méter, akkor ne az legyen, hogy majdnem szemmagasságban állsz a közönséggel. Most abból van poén csinálva, hogy muskátli. Meg hogy a muskátlik le voltak takarva. Amúgy az se legyen a színpadon” – közölte az énekes.

Bánk polgármestere a RTL Klub Fókusz című műsorának megerősítette, hogy „milliós” tétel az az előleg, amit ByeAlex stábja már megkapott, és amivel kapcsolatban az énekes menedzsere a hét elején azt nyilatkozta, hogy akár perelni is hajlandóak a teljes összegért. Itt megnézheted te is a riportot:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Vastag Csabával őrjöngve, sipítozva ordított felesége, Evelin: itt az árulkodó felvétel