Oldal kiválasztása

Zacher Gábor egyik legújabb interjújában kendőzetlenül vallott függőségéről. Az egész egy fotóval kezdődött, és a testsúlyával van összefüggésben.

Így beszélt erről a Ripostnak: “Bevallom, addig nem törődtem azzal, hogy feljött néhány kiló, de amikor megláttam a mérlegen a százas számot, tehát vágósúlyba kerültem, eldöntöttem, változtatni fogok.

Az elhatározás megvolt, de be kell vallanom, a végső lökést a volt feleségem ‘merénylete’ adta meg” – kezdett bele a történetbe.

A népszerű orvos azt is elárulta, mivel ébresztette rá a felesége, hogy ideje változtatnia életmódján.

Lefényképezte a zuhany alatt, majd az így készült lesifotót beállította háttérképnek Zacher Gábor számítógépén.

„Amikor megláttam magam, azt hittem elájulok” – árulta el a toxikológus, mit érzett, mikor megpillantotta a fotót.

„Köpni-nyelni nem tudtam, mert egy amőba díszelgett a monitoromon. Ez én volnék? – kérdeztem, mert nem ismertem magamra a dagadt férfiban.

Na, elég volt, itt a vége a zabálásnak, irány a mozgás, a futás” – közölte. Az évek alatt pedig a futás Zacher Gábor szenvedélyévé vált.

„Nem tagadom, függő lettem” – jelentette ki. „Ha nem futhatnék, lehet, nem is bírnám a munkámat. A kondíciómat is rendben tartja, az idegeimet szinte simogatja, megnyugtat és örömöt szerez” – hangsúlyozta.

Ha már függőség: ebben a videóban mindennapi függőségeinkről árul el érdekes részleteket Zacher Gábor.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Már kezdték volna kivenni az agyhalottnak hitt férfi szerveit, amikor megmozdult: felesége árulta el, mi történt