Oldal kiválasztása

Michael Douglas nem titok, hogy édesapja, Kirk Douglas hatására kezdett el a színészi pálya felé fordulni. Néhány jelentéktelen mellékszerepet követően megkapta első komolyabb szerepét a San Francisco utcáin című sorozatban.

Első Oscar-díját a Száll a kakukk fészkére című film producereként kapta. Színészként a Tőzsdecápák című filmben nyújtott alakításáért, a legjobb férfi főszereplő kategóriában kapott Oscart.

Michael kétszer házasodott meg. Első felesége Diandra Luker volt 1977-től 2000-ig. Házasságukból egy fiúgyermek született 1978-ban, Cameron Morrell Douglas. 2000-ben újra megházasodott. Új felesége a walesi Catherine Zeta-Jones lett, akitől 2000. augusztus 8-án Dylan Michael Douglas nevű fia született, majd őt követte Carys Douglas nevű kislányuk, 2003. április 20-án.

2010 augusztusában torokrákot diagnosztizáltak nála, amiből azonban sikeresen felgyógyult. Idén már 77. életévét is betölti, és az utóbbi időben bizony jócskán megváltozott a külseje.

Néhány évvel ezelőttről még így emlékezhetünk rá:

Mostanában pedig így néz ki:

(Képek: Instagram)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Háromszor is elsírta magát Till Attila az Ázsia Expressz forgatásán! Videón mesélt arról, mennyi kalandban volt része!