Oldal kiválasztása

Egy brit származású, Ausztráliában élő férfi, akiről úgy vélik, hogy III. Károly király és felesége, Kamilla titkos fia, elárulta, hogy megalázva érzi most magát, mivel az állítólagos édesapja, nem neki ajándékozta a walesi hercegi címet – írja a Daily Mail.

Simon Dorante-Day állítja, hogy ő Károly és Kamilla titkos szerelemgyereke. Mivel ő előbb született, mint Vilmos herceg, így a brit trónnak az elsőszámú várományosa a saját nézetei szerint.

A férfi pár hónappal a halála előtt levelet írt a néhai II. Erzsébetnek, amelyben azt kérte tőle: gyakoroljon nyomást fiára, hogy vesse alá magát egy DNS-tesztnek.

Azt remélte ugyanis, hogy ezzel végre pontot tehet az ügy végére. Sajnos azonban nem így lett. Mint a férfi nyilvánosságra hozta: semmilyen választ nem kapott levelére sem a palotától, sem magától a királynőtől.

Dorante-Day most, a gyászidőszak ellenére komoly terveket szövöget: be akarja perelni Károlyékat, hogy a bíróság kötelezze a párt a DNS-teszt elvégzésére.

Simon az évek során többször is elmondta az újságíróknak, hogy ő Károly és kamilla fia, és hogy akkor fogant, amikor ők ketten 17, illetve 18 évesek voltak.

Azt is állította, hogy egy, a királyi udvarhoz kötődő családtag fogadta örökbe, és hogy gyermekként Portsmouthban élt – írja a woman.bg.

„Sokan aggódtak amiatt, hogy mivel Károly uralkodó lett, az kárt okoz az ügyemnek, de úgy tudom ez jogilag ez nem fog változni semmin, ezért én továbbra is ugyanúgy haladok benne előre” – mondta az elszánt férfi.

Itt láthatsz róla egy képet, így saját magad ítélheted meg, mennyire hasonlít Károlyra és Kamillára. Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Betörte az ajtót és besétált a házba a grizzlymedve: a biztonsági kamera mindent rögzített

(A kiemelt kép illusztráció)